Samenwerking met Leasenext

Verhoog uw omzet met Financial Lease

Financial lease en andere leasevormen worden steeds ruimer ingezet. Daarin is financial lease een sterk groeiend kanaal. Vaak staat hierin ook de dealer centraal. Ondernemers gaan hier meer shoppen omdat er veel meer financiële ruimte ontstaat bij financial lease. Wij als Leasenext, kunnen u helpen omtrent het gebied van lease. Zo kunt u zich blijven focussen op het dealerschap en nemen wij de lease zorgen uit handen. Een uniek idee waarbij de dealer centraal staat natuurlijk.


Voordelen

Wij beschikken over een unieke financial lease aanbod en calculator. Zo is er in een opslag duidelijk hoeveel de auto per maand bedraagt en geeft het een grotere aantrekkingskracht voor de klant. Ook zijn er vele variabele beschikbaar zodat er altijd een optie is voor de klant.

Na de offerte begeleiden we de klanten van A tot Z in aanschaf van hun vervoermiddel of/en machine tot aan het aflevermoment. Daarin staat service op nummer één! Natuurlijk houden we u punctueel op de hoogte. We streven ernaar om zo snel mogelijk, binnen 24 uur, de klant te helpen.