Over Ons

Maak kennis met het team van Leasenext. Samen met het gehele team zorgen wij ervoor dat jouw onderneming een stap verder kan. Elke klant wordt persoonlijk geholpen en begeleid vanaf de zoektocht tot de laatste kilometers, van A tot Z.

Frank Gielen
Sales Manager
Frank is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van het team van de adviseurs welke onze klanten voorzien van gedegen advies. Door zijn ervaring in de wereld van grondverzet, constructie, bouw en transport zijn deze producten recentelijk toegevoegd aan ons lease aanbod. Frank onderhoud de contacten met onze geselecteerde leveranciers, tezamen zorgen voor een vlekkeloos verloop van de gehele procedure. Daarnaast is hij altijd op zoek, voor nu en de toekomst, om onze dienstverlening en producten uit te breiden. Frank staat altijd open om een ondernemer te helpen! Hij is bereikbaar op 085 303 10 47 of 06 12 77 80 82.
Dennis Verboom
Brand Manager
Dennis Verboom is een creatieve strateeg, verantwoordelijk over de gehele marketing en branding. Met zijn design achtergrond combineert hij een unieke oplossing voor de ondernemer. De visie van Leasenext staat op nummer één; ondernemers met de beste voorwaarde op weg helpen. Benieuwd wat Dennis op gebied van samenwerkingen, marketing of socials voor je kan betekenen? Bel of whatsapp dan naar 06 21 37 46 13.

Onze locatie

Kom langs voor een kop koffie of een glas water! Wij helpen je graag verder.