Wordt nu Lease Manager bij Leasenext!

Hoge verdienste met alle vrijheid

Volledige Vrijheid
Doen wat jij leuk vindt en je passie in de automotive uitvoeren, dat wil je! Sluit je nu bij ons aan als lease manager en wordt eigen baas!
We doen het samen
Samen met Leasenext zorgen we voor de beste leaseoplossing voor bedrijven. Hier wordt altijd direct en snel gecommuniceerd, je krijgt daar volledige ondersteuning in. Zo kan jij je op de verkoop focussen!
Passie en communicatie
Zit sales in je DNA en heb je aantoonbare ervaring in de automotive? B2B Communicatie gaat je goed af? En je adviseert de ondernemer op een professionele wijze? Dan is dit de kans van je leven! Serieus.

Waarom je bij ons moet komen werken!

Door onze onafhankelijkheid adviseren we bedrijven op een net wat andere wijze. We zitten niet vast aan 1 of 2 financiële instellingen waardoor we verschillende offertes van 10 banken kunnen vergelijken en altijd met de beste leaseprijzen en voorwaarden voor de dag komen voor klanten.

Deze opzet creëert flexibele mogelijkheden voor onze lease managers. Financial lease, equipment lease en operational lease! We bieden alles aan. Je kunt je klanten volledig ontzorgen. Zoals ze dat zo mooi noemen. Met een transparante en vernieuwde policy geven we je de vrijheid en openheid waar je naar op zoek bent. Communicatie is immers het belangrijkste.

Jij bent:

 • Een aanpakker en doorzetter;
 • Sterk in je communicatie;
 • Iemand met een bijzondere passie voor de automotive;
 • Er zeker van dat de klant koning is.

Dit ga je doen:

 • Ondernemers adviseren;
 • Solide en verantwoorde deals sluiten;
 • Hoge klant tevredenheid creëren.

Waar kun je ons vinden?

We zijn gevestigd op Strijp-S in Eindhoven, het creatieve en innovatieve centrum van de stad. In het Videolab bij S-Clusive offices om precies te zijn, een moderne, informele en eigenzinnige omgeving voorzien van alle gemakken inclusief een wekelijkse vrijmibo.

Ons doel en ons aanbod

Voor wij begonnen met Leasenext zijn Frank en Dennis succesvol actief geweest in grote, corporate organisaties in de leasewereld. IT & marketing, automotive, transport, bouw en constructie branche, we hebben het allemaal voorbij zien komen.

We besloten dat het anders kon. Met Leasenext richten we ons daarom juist op de ‘kleinere’, startende en doorstartende ondernemer. Wij zijn van mening dat deze ondernemers niet de juiste aandacht krijgen op het gebied van leasing, financiering of advies bij de grootbanken of affiliaties.

De mkb’ers zijn de basis van onze economie. Wij willen hen laten zien welke mogelijkheden zij hebben als het op leasing aankomt. We assisteren hen zodat er juiste keuzes worden gemaakt met het oog op groei en stabiliteit.

Bij Leasenext werken we samen met gerenommeerde leveranciers van bedrijfswagens, trucks, constructie- en grondverzetmachines, bouwmachines en personenauto’s. Deze samenwerking met deze gerenommeerde leveranciers verzekert onze klanten van een transparant en professioneel proces inzake het object en de aflevering.

En klanten die een object hebben gevonden bij een leverancier die niet is aangesloten bij Leasenext, die bieden we vanzelfsprekend dezelfde service. Daarnaast maakt onze importservice het tevens mogelijk objecten uit het buitenland naar Nederland te halen.

Een onafhankelijke organisatie die niet gebonden is aan één of twee geldverstrekkers. Leasenext werkt samen met meer dan tien verschillende banken in Nederland. Onze onafhankelijkheid maakt het voor ons en klant mogelijk om tot de beste lease deal te komen.

Onze visie staat altijd op één: ondernemers met de beste voorwaarde op weg helpen.

Deze klanten konden van jou zijn geweest!

 • Heldere communicatie en duidelijke afspraken. Bij vragen goed bereikbaar en uitstekend persoonlijk contact in de begeleiding van het hele proces. Aanrader zeker voor startende ondernemers & ZZP'ers.
 • Super goed geregeld door Dennis kennis van zaken . Dion
 • Hartstikke blij met LeaseNext! Alles snel en goed geregeld tegen scherpe tarieven. Al mijn vragen werden direct in behandeling genomen en beantwoord door Dennis. Echt top service!
 • Hartelijke services, Duidelijk communicatie. Binnen een week geregeld 👍 Super bedankt Dennis!
 • Dennis en Frank hebben echt verstand van zaken. Ervaring wordt gematcht met een moderne kijk op zaken. Doordat zij niet aan één partij vastzitten, zijn er veel meer mogelijkheden. Ze denken met je mee en in oplossingen. Er wordt gezocht naar de bedrijfswagen, equipment of truck die jouw ondernemi... Read More

Tijd voor koffie!

Voel jij je één met deze functie? Solliciteer direct, we nemen binnen 24 uur contact met je op! Stuur een mail naar contact@leasenext.nl richting Frank Gielen, reageer of bel!