De zes centrale waardes bij Leasenext

Financial lease persoonlijk

Twee handen op een buik

Wij zijn erg verbonden met onze klanten waardoor het leasen naar een makkelijk niveau wordt getild. Service staat bij ons op nummer één en wij leggen je graag elk aspect uit omtrent financial lease en equipment lease. Transparant en snel.

Verzekeringen bij Financial Lease

Extra's en verzekeringen

Leasenext biedt samen met haar partners eventuele inbouw van accessoires of bedrijfsbus ombouw; navigatie, laadruimte vloeren, volledige inrichting of betimmering, achteruitrijcamera’s, parkeer systemen, GPS-systemen, et cetera. Zo hoef je de auto of bus niet te missen; je haalt hem op en kunt er direct mee aan de gang! Wij zijn geen verzekeringstussenpersoon maar kunnen je wel verwijzen naar specialisten op het gebied van voertuig verzekeringen, voor iedere branche gelden andere regels en prijzen. We verwijzen u graag naar goede en solide aanbieders inzake de verzekering van je auto of bedrijfsbus.

Service bij financial lease

Aflevering

Nadat alle lease contracten in orde zijn gemaakt wil je vanzelfsprekend zo snel mogelijk achter het stuur van je auto of bedrijfsauto. Vanzelfsprekend kun je deze ophalen bij het autobedrijf. Daarnaast biedt Leasenext ook een levering aan huis of op je bedrijfsadres (’s avonds en zelfs in het weekend) voor een bescheiden service fee. Zo verlies je geen tijd en kun je direct aan de slag met je nieuwe bedrijfsauto.

Financial lease dealer Leasenext

Geselecteerde dealers of autobedrijven

Wij werken enkel samen met door ons zorgvuldig geselecteerde autobedrijven, dit kunnen zijn officiële merkdealers en universele autobedrijven. Zaken zoals garantie’s, de aflever procedures en voorwaarden zijn zeer belangrijk voor Leasenext opdat we je graag willen verzekeren naast een auto die bij je past maar ook een betrouwbaar autobedrijf die je auto kan blijven voorzien van het juiste onderhoud en reparaties.

Financial lease inruilen

Inruil auto of bus

Je wilt graag een andere auto of bedrijfsbus maar je hebt nog een auto of bus. Leasenext helpt je graag om deze, tegen een markt conforme marktprijs te verkopen. Leasenext heeft een groot netwerk op dit gebied. We zorgen ervoor dat je inruil auto of bus op een veilige wijze wordt verkocht en voorzien van de juiste documenten zodat je volledig gevrijwaard bent.

Financial lease aflossen

Lopend financial lease contract of financiering

Zijn er nog lopende financial lease contracten of een financiering? Geen probleem; Leasenext kan, na waarde bepaling van het object, het voertuig inruilen verkopen voor je. Wij begeleiden je in de afwerking daarvan; verkoop van de auto of bus en de daarop volgende inlossing bij de bank.