Equipment Lease

Op zoek naar een manier om zonder grote investering toch gebruik te maken van essentiŽle bedrijfsmiddelen en apparatuur voor jouw projecten? Met equipment lease ben je direct economisch eigenaar, maar spreid je totale kosten met maandelijkse termijnen. Deze benadering is ideaal voor wanneer je regelmatig machines zoals hoogwerkers, mini-gravers of andere specialistische apparatuur nodig hebt. Equipment lease stelt je in staat om deze apparatuur op jouw balans te plaatsen en te profiteren van afschrijvingsvoordelen. Ontdek de voordelen bij Leasenext.

✔ Binnen slechts 72 uur van a tot z geregeld

✔ Zowel nieuw als occasion

✔ Korte lijnen met leveranciers en financiŽle instanties

Wat is equipment lease?

Equipment lease is een financieringsoplossing waarbij ondernemers bedrijfsmiddelen of apparatuur huren voor een specifieke periode tegen een maandelijkse vergoeding. Veel ondernemers kiezen voor deze optie in de vorm van financial lease, wat betekent dat je direct begin economisch eigenaar bent. Dit biedt niet alleen de flexibiliteit en financiŽle voordelen van leasing, zoals behoud van werkkapitaal en potentiŽle belastingvoordelen, maar stelt je ook in staat om direct van de voordelen van eigendom te genieten, zonder de volledige aankoopprijs vooraf te betalen. Aan het einde van de leaseperiode heb je de mogelijkheid om het voertuig voor een vooraf overeengekomen restwaarde definitief over te nemen.

Leasenext maakt het mogelijk om zowel nieuw als jong gebruikt materieel te leasen. Zodra je de keuze voor een object hebt gemaakt, staan we klaar om jou en je onderneming volledig te ondersteunen. Binnen slechts 72 uur kun je jouw leasecontract rond hebben, compleet met professioneel advies waar dat nodig is. Onze deskundige adviseurs op het gebied van equipment en leasing begeleiden je van begin tot eind, zodat je moeiteloos de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf.

Bereken hier


 Voordelen van equipment lease  bij Leasenext

Er zijn verschillende voordelen van equipment lease voor jouw onderneming. Hieronder staan de belangrijkste voordelen: 

    • Vrijwel elk object is mogelijk
    • Doorverhuur is mogelijk
    • Simpel en snel geregeld
    • Gebruikt of nieuw, beide mogelijk!
    • Direct advies en contact op maat

Equipment lease berekenen

Ben je benieuwd naar de maandelijkse kosten van jouw financial lease? Ontdek het met onze gebruiksvriendelijke leasecalculator. Eenvoudig en vlot bereken je het maandelijkse tarief en verkrijg je inzicht in jouw investeringsopties. Ons team staat klaar om je bij te staan of om een vrijblijvende offerte op te stellen, zodat je en je bedrijf snel vooruitgang boeken.

Bereken hier

Waarom kiezen voor Leasenext?

Iedere ondernemer brengt een uniek verhaal met zich mee, net zoals elk voertuig zijn eigen geschiedenis en kenmerken heeft. Bij Leasenext streven we ernaar om deze twee aspecten harmonieus te verenigen ten behoeve van de ondernemer. Kiezen voor Leasenext betekent profiteren van uitzonderlijke voordelen, waaronder:

Direct communicatiekanalen met zowel leveranciers als financiŽle instellingen

✔ Volledige transparantie en een onafhankelijke benadering

 ✔Omvattende service van begin tot eind

 ✔Snelle afhandeling: alles geregeld binnen 72 uur

 ✔Onmiddellijke en persoonlijke interactie

 ✔Meteen economisch eigenaar worden van het geleasde object

 ✔Een leasevoorstel dat precies op jouw behoeften is afgestemd

Leasenext zet zich in om een perfecte symbiose te creŽren tussen jouw ondernemingsbehoeften en de beschikbare mobiliteitsoplossingen. Onze persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van leasing resulteren in de meest gunstige financial lease constructies. We garanderen de meest competitieve leasingtarieven voor financial, operational en equipment leasing, met de mogelijkheid om binnen 48 uur op weg te zijn.

Bedrijfsmiddelen of apparatuur leasen in 3 stappen

Stap 1

 

Kies jouw auto

Samen met onze expertise, geven we jou en jouw onderneming graag advies bij het bepalen van het object.

Stap 2

 

Offerte in orde maken

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en vinden we de beste passende lease deal. Hierna kan het contract worden opgemaakt.

Stap 3

 

Afronding van het object

Wanneer alle gegevens binnen zijn, streven wij ernaar om jou binnen 48 uur te laten rijden. Wij ontzorgen je volledig zodat jij je kunt focussen op het ondernemen.

Wat is het verschil tussen equipment lease en financial lease?

Bij Leasenext maken we het graag simpel voor je. Je hoort vast wel eens de woorden 'equipment lease' en 'financial lease' voorbijkomen. Met equipment lease heb je het eigenlijk over alles wat je kunt leasen voor jouw onderneming: van kleine tot grote machines. Het is een verzamelnaam voor alle lease-opties die er zijn. En dan heb je financial lease: dat gaat over het financieren van voertuigen. Dus, als het over auto's gaat, dan zit je bij deze tak helemaal goed. 

Kort gezegd, financial lease is een categorie binnen de equipment lease, waarbij de nadruk ligt op de financiering van voertuigen voor jouw onderneming. 

Welke bedrijfsmiddelen kan ik leasen met equipment lease?

Equipment lease maakt het mogelijk om vrijwel elk item met een uniek serienummer te financieren, van een essentieel koffiezetapparaat tot geavanceerde medische toestellen. Dit geldt ook voor grotere investeringen zoals vrachtwagens of machines bestemd voor productiedoeleinden. Met equipment lease kun je bijna alle roerende bedrijfsmiddelen leasen. Denk bijvoorbeeld aan:Wat kost equipment lease?

De kosten van equipment lease variŽren en worden beÔnvloed door meerdere factoren. De duur van het leasecontract en de waarde van het materieel zijn bijvoorbeeld belangrijke factoren. Over het algemeen leidt een kleiner leenbedrag gecombineerd met een langere leaseperiode tot lagere maandelijkse kosten.


Neem vrijblijvend contact op!

Ben je op zoek naar equipment lease mogelijkheden voor je bedrijf? Wil je meer weten over wat we kunnen bieden of direct een offerte aanvragen? Wij garanderen de meest voordelige leaseoplossingen voor je onderneming. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze service is onafhankelijk en kosteloos. We staan klaar om je verder te helpen.