Financial Lease

Wat is Financial Lease?

Met financial lease van kun je als ondernemer gemakkelijk een auto aanschaffen zonder direct de volledige som te betalen. Je wordt economisch eigenaar van de auto, waardoor je zelf kunt beslissen over het aantal te rijden kilometers, de keuze van je verzekeraar, en waar je het onderhoud laat uitvoeren. 

Financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering, waardoor je kunt genieten van aanzienlijke fiscale voordelen, zoals de volledige aftrekbaarheid van de rente. Wil je meer ontdekken over de mogelijkheden van financial lease?

Wat is financial lease?

Voordelen van Financial lease

Financial Lease heeft veel verschillende voordelen:

✔ Direct eigenaar van het voertuig

✔ Vaste maandelijkse kosten: geen verrassingen

✔ Fiscaal aantrekkelijk: profiteer van belastingvoordelen

✔ Flexibiliteit: keuze uit diverse looptijden en aflossingsmogelijkheden


 Voordelen van financial lease

Hoe werkt Financial lease?

Het proces om een financial lease contract af te sluiten is simpel en snel. Hieronder staan 3 stappen waarmee je bij Leasenext financial lease kan aanvragen.

Stap 1

 

Kies jouw auto

Samen met onze expertise, geven we jou en jouw onderneming graag advies bij het bepalen van het object.

Stap 2

 

Offerte in orde maken

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en vinden we de beste passende lease deal. Hierna kan het contract worden opgemaakt.

Stap 3

 

Afronding van het object

Wanneer alle gegevens binnen zijn, streven wij ernaar om jou binnen 48 uur te laten rijden. Wij ontzorgen je volledig zodat jij je kunt focussen op het ondernemen.

Aftrekposten

Financial lease wordt gezien als een investering, waardoor je kunt profiteren van aftrekposten zoals rente, onderhoudskosten, en mogelijkheden voor investeringsaftrek zoals de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), de Milieu-investeringsaftrek (MIA), en de Energie-investeringsaftrek (EIA).
Daarnaast biedt financial lease mogelijkheden voor btw-teruggave op de aanschaf en flexibele afschrijvingsregels onder de VAMIL-regeling. Ontdek hoe deze voordelen jouw onderneming kunnen ondersteunen.

 Aftrekposten


Sale & leaseback

Ben je op zoek naar een manier om snel kapitaal vrij te maken voor je onderneming zonder je operationele capaciteit te verliezen? Ontdek hoe onze Sale & Leaseback optie je kan helpen.
Door je materieel aan ons te verkopen en het terug te leasen, kun je de dagwaarde direct liquideren om te investeren in groei of om een financiŽle uitdaging te overbruggen, terwijl je gewoon door kunt gaan met je werk. Met minimale dagwaarden al vanaf €15.000 per object, bieden we flexibele oplossingen afgestemd op jouw zakelijke behoeften.

 Sale & Leaseback


Operational Lease

Operational lease is een vorm waarbij je een vast bedrag per maand betaald. Zonder bijkomende kosten en verrassingen. Een voordeel als je hiernaar op zoek bent! Leasenext biedt ook operational lease voor de meeste ondernemers.

Bij operational lease betaal je een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. De leasemaatschappij is hierin de eigenaar en zorgt dus ook voor jouw auto. Onderhoud, verzekering, reparaties, brandstof etc. kunnen hieronder vallen. Ideaal voor de ondernemer die alles onder ťťn dak geregeld zou willen hebben.

 Operational lease

Neem gerust contact met ons op

Wil jij ook de controle houden over je bedrijfsvoertuigen en genieten van de financiŽle voordelen die financial lease te bieden heeft? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

 Neem contact op