Operational lease

Operational lease is een vorm waarbij je een vast bedrag per maand betaald. Zonder bijkomende kosten en verrassingen. Een voordeel als je hiernaar op zoek bent! Leasenext biedt ook operational lease voor de meeste ondernemers.

Bij operational lease betaal je een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. De leasemaatschappij is hierin de eigenaar en zorgt dus ook voor jouw auto. Onderhoud, verzekering, reparaties, brandstof etc. kunnen hieronder vallen. Ideaal voor de ondernemer die alles onder één dak geregeld zou willen hebben.


Verschillende vormen operational lease


Full operational lease

Dit is operational lease met zijn volledige service. Hierbij worden alle bijkomende kosten zoals het onderhoud, de verzekering, pechhulp meegerekend met het maandbedrag. Dus hierbij betaal je als ondernemer een vast bedrag per maand waar alleen nog de brandstofkosten erbij komen. Zelfs hier bestaan opties voor om bij het operational lease-pakket erbij te nemen.


Netto operational lease

Bij netto operational lease lease je de auto maandelijks zonder de kosten als bijvoorbeeld, onderhoud en verzekering. Hierin heb je de vrijheid om dit zelf af te sluiten. Om hier een exact overzicht en voorkeur naar jouw onderneming te krijgen, helpen wij je graag verder.
 Voordelen


Nadelen

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Heb je een object gevonden? Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of zou je graag een offerte willen ontvangen? Wij bieden je onderneming de beste leasedeal door middel van een vergelijking. Neem nu vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder. Onafhankelijk en gratis!