Een vrachtwagen leasen?

Gebruikt of nieuw? Check jouw mogelijkheden

Het vrachtwagen aanbod

Ben jij opzoek naar een vrachtwagen?

Dat is mogelijk bij Leasenext. Wij streven ernaar om je de beste voorwaarden en de voordeligste financial lease te kunnen bieden. Door middel van onze accountmanagers en verschillende partners, hebben wij diverse opties waarop wij jou en jouw onderneming tegemoet komen met de beste lease deal. De klant en service staan bij ons op nummer ťťn. 

Wat zijn de voordelen van een vrachtwagen leasen bij Leasenext?

Er zijn veel redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om een vrachtwagen in een financial lease te nemen. We hebben enkele voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

 • Flexibiliteit: Bedrijven kunnen kiezen uit verschillende leaseconstructies, looptijden en leasebedragen, afgestemd op hun specifieke behoeften en financiŽle situatie. Bij Leasenext staat de klant op nummer ťťn en staat flexibiliteit en transparantie vooraan. 

 • FinanciŽle voordelen: Het nemen van een vrachtwagen in een financial lease betekent dat je geen grote investering hoeft te doen, maar enkel betaalt voor het gebruik van het voertuig. Hierdoor blijft jouw vermogen intact en kun je het gebruiken voor andere doeleinden.

 • Vaste kosten: Met financial leasing weet je precies wat je maandelijks kwijt bent aan jouw vrachtwagen of trekker, aangezien je kiest voor een vast maandbedrag. Dit maakt het makkelijker om uw financiŽn te beheren en beter inzicht te krijgen in uw uitgaven.

 • Fiscale voordelen: De maandelijkse lease betalingen zijn volledig aftrekbaar van de winst, wat fiscaal aantrekkelijk is voor bedrijven.

 • Goede service: Wij helpen je graag verder met de juiste keuze en alle opties in de markt. Wanneer er vragen zijn, kunt u ons snel en gemakkelijk bereiken. Hierdoor kun je je concentreren op wat ťcht belangrijk is: jouw bedrijf! 

Waarom zou je leasen en niet kopen?

In de dynamische wereld van ondernemen, waar flexibiliteit en financiŽle efficiŽntie cruciaal zijn, groeit de populariteit van leasen gestaag. Waarom zou je leasen verkiezen boven traditioneel kopen? Het antwoord ligt in de vele voordelen die leasing biedt aan moderne ondernemers, vooral in sectoren zoals logistiek, bouw en infrastructuur.

 • Een van de meest aantrekkelijke aspecten van leasen is de financiŽle flexibiliteit die het biedt. In plaats van grote kapitaalinvesteringen upfront voor bedrijfsmiddelen zoals trucks, bedrijfsauto's of machines, stelt leasing bedrijven in staat om hun kapitaal vrij te maken voor andere essentiŽle zakelijke behoeften. Dit is vooral waardevol voor startende ondernemers, die hun financiŽle middelen effectief willen beheren en laten groeien.
 • Transparantie en onafhankelijkheid vormen de ruggengraat van leasing bij Leasenext. Het aanbieden van financial lease, waarbij de ondernemer de volledige controle behoudt over het bedrijfsmiddel zonder de last van eigendom, benadrukt de toewijding aan service en klantgerichtheid. Ondernemers kunnen rekenen op duidelijke voorwaarden, eerlijke tarieven en de vrijheid om te kiezen op basis van hun behoeften en zakelijke doelen.
 • Bovendien biedt leasen een hoge mate van flexibiliteit. In een snel evoluerende zakelijke omgeving kan het bezitten van bedrijfsmiddelen een belemmering vormen voor groei en aanpassing. Leasen stelt ondernemers in staat om snel te reageren op veranderende behoeften, zonder vast te zitten aan verouderde voertuigen. 
Kortom, leasen is niet alleen een alternatief voor kopen; het is een strategische zakelijke beslissing. Het bevrijdt kapitaal, biedt transparantie en onafhankelijkheid, en zorgt voor de wendbaarheid die moderne ondernemers nodig hebben. Bij Leasenext begrijpen we de unieke behoeften van ondernemers en streven we ernaar om met onze financial lease oplossingen de weg te banen voor een succesvolle bedrijfsmobiliteit.

Bereken jouw maandprijs!

Bereken vrijblijvend jouw gewenste leaseprijs hieronder. Vul jouw voorkeuren in en bereken de scherpste lease deal voor jouw onderneming. Heb je toch nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Welke andere wegtransport objecten zou ik kunnen leasen?

Bij Leasenext kijken wij graag met je mee naar oplossingen. Zo kunnen wij verschillende lease bieden voor verschillende objecten. 

 • Bedrijfsbus leasen
 • Bakwagen leasen
 • Betonmixer leasen
 • Kipper leasen
 • Koelwagen leasen
 • Trailer leasen
 • Touringcar leasen
 • BDF Vrachtwagen leasen
 • MEGA trekker leasen
 • ADR truck leasen
 • PTO vrachtauto leasen
 • Vuilniswagen leasen 

Check jouw mogelijkheden!

 
 
 
 


In 3 stappen rijden bij Leasenext

Truck zoeken

Niets is te gek, ook buiten ons aanbod kunnen wij helpen.

Truck zoeken

Offerte opmaken naar wens

Samen met jou bekijken we de verschillende mogelijkheden in looptijd, betalingen en natuurlijk het uiteindelijke maandbedrag. Hiervoor helpen we transparant.

Offerte aanvragen

Contracten afronden

Wanneer de scherpste lease deal is goedgekeurd, kunnen de contracten worden afgerond zodat jij snel de weg op kan en ondernemen!

Contract afronden

Veelgestelde vragen

Ontdek je mogelijkheden

Direct aan de slag

Bereken wat je maandprijs wordt, welk bedrag jij kan leasen of vraag jouw mogelijkheden op.

Bereken jouw lease

Laat je adviseren

Bel Dennis en laat je vrijblijvend
helpen door een van onze adviseurs

dennis@leasenext.nl
0621374613