Samenwerking met Leasenext


Verhoog uw omzet met Financial Lease

Financial lease en andere leasevormen worden steeds ruimer ingezet. Daarin is financial lease een sterk groeiend kanaal. Vaak staat hierin ook de dealer centraal. Ondernemers gaan hier meer shoppen omdat er veel meer financiŽle ruimte ontstaat bij financial lease. Wij als Leasenext, kunnen u helpen omtrent het gebied van lease. Zo kunt u zich blijven focussen op het dealerschap en nemen wij de lease zorgen uit handen. Een uniek idee waarbij de dealer centraal staat natuurlijk.


Voordelen

Wij beschikken over een unieke financial lease aanbod en calculator. Zo is er in een opslag duidelijk hoeveel het object per maand bedraagt en geeft het een grotere aantrekkingskracht voor de klant. Ook zijn er vele variabele beschikbaar zodat er altijd een optie is voor de klant. Na de offerte begeleiden we de klanten van A tot Z in aanschaf van hun vervoermiddel of/en machine tot aan het aflevermoment. Daarin staat service op nummer ťťn! Natuurlijk houden we u punctueel op de hoogte. We streven ernaar om zo snel mogelijk, binnen 24 uur, de klant te helpen.

Dit betekent dus meer verkoop zonder daar geld aan kwijt te zijn! Leasenext biedt dit jaar leveranciers, dealers en handelaren de mogelijkheid voorraad te plaatsen op onze lease portal. Geen extra kosten, wťl meer verkeer en zichtbaarheid en dus meer verkoop! Naast traditionele marketing richten wij onze marketingactiviteiten op potentiŽle klanten die graag een bus, truck, trailer of bouwmachine willen leasen. Een samenhang waarbij jullie voertuig wordt aangeboden aan duizenden potentiŽle klanten. De leaseprijs is direct zichtbaar waardoor zij sneller overgaan tot actie, uniek in Nederland!

De eerste zoektocht vindt op onze website plaats waarna zij reageren op het passende item. Binnen twee uur ontvangen geÔnteresseerden een reactie en offerte van ons, waarna we jullie inschakelen. We gaan verder waar anderen stoppen. Het doorlinken van de voorraad naar onze portal is gratis en kunnen we binnen enkele minuten regelen. Jullie voertuigen worden zoals eerder benoemd door honderden, al dan niet duizenden, geÔnteresseerden gezien. Wij verzorgen het klantcontact, jullie kunnen meer verkopen. Een win-winsituatie. Gratis meer zichtbaarheid en verkopen, de marketing wordt namelijk door ons geregeld. Wie wil dat nou niet?

 

Op een rijtje

Neem contact op met Dennis of laat je gegevens hieronder achter om dit direct te realiseren en laat weten of jullie er gebruik van willen maken.