Over Leasenext

Voor wij begonnen met Leasenext zijn Frank en Dennis succesvol actief geweest in grote, corporate organisaties in de leasewereld. IT & marketing, automotive, transport, bouw en constructie branche, we hebben het allemaal voorbij zien komen.

We besloten dat het anders kon. Met Leasenext richten we ons daarom juist op de ‘kleinere’, startende en doorstartende ondernemer. Wij zijn van mening dat deze ondernemers niet de juiste aandacht krijgen op het gebied van leasing, financiering of advies bij de grootbanken of affiliaties.

De mkb’ers zijn de basis van onze economie. Wij willen hen laten zien welke mogelijkheden zij hebben als het op leasing aankomt. We assisteren hen zodat er juiste keuzes worden gemaakt met het oog op groei en stabiliteit.

Bij Leasenext werken we samen met gerenommeerde leveranciers van bedrijfswagens, trucks, constructie- en grondverzetmachines, bouwmachines en personenauto’s. Deze samenwerking met deze gerenommeerde leveranciers verzekert onze klanten van een transparant en professioneel proces inzake het object en de aflevering.

En klanten die een object hebben gevonden bij een leverancier die niet is aangesloten bij Leasenext, die bieden we vanzelfsprekend dezelfde service. Daarnaast maakt onze importservice het tevens mogelijk objecten uit het buitenland naar Nederland te halen.

Een onafhankelijke organisatie die niet gebonden is aan één of twee geldverstrekkers. Leasenext werkt samen met meer dan tien verschillende banken in Nederland. Onze onafhankelijkheid maakt het voor ons en klant mogelijk om tot de beste lease deal te komen.

Onze visie staat altijd op één: ondernemers met de beste voorwaarde op weg helpen.


Over Ons

Maak kennis met het team van Leasenext. Jouw onderneming laten groeien zonder liquiditeit te verliezen, daar zorgen onze professionals voor.


 

DENNIS VERBOOM

Brand & Sales Manager

Naar mijn idee is het adviseren en begeleiden van onze klanten onze hoofdtaak. Ik zet me dagelijks in om tot de beste lease deals te komen. Als creatieve strateeg ben ik verantwoordelijk voor de gehele marketing en branding. Ik stuur een team marketeers en IT-specialisten aan. Het einddoel? Processen professioneel en gebruiksvriendelijk inrichten en altijd op zoek zijn naar verbeteringen. Dit maakt het eenvoudiger voor klanten om de gehele klant ervaring, van interesse tot aanvraag en levering, te volgen.

Mail DennisIGOR DE MOOIJ

Sales Manager

Met mijn achtergrond in sales en new business development in de kapitaalmarkten, focus ik mij op het ondersteunen van MKB-bedrijven in zowel de Nederlandse als Belgische markten. Samen met het toegewijde team van Leasenext, zet ik mij in om onze klanten te voorzien van op maat gemaakte lease voorstellen voor een breed scala aan bedrijfsmiddelen, variërend van personenwagens tot kranen, trucks, bulldozers en boten. Mijn passie ligt in het vinden van de beste oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten en streef ik altijd naar het bieden van de beste deals voor onze klanten.

Mail Igor

 

SERVAAS REIJNEN

Operational Lease Manager

Ik ben partner op het gebied van operational lease, wagenparkbeheer en sale & leaseback. Het merendeel van onze klanten kiest voor financial lease, maar als fullservice organisatie op het gebied van leasing willen we klanten met andere wensen ook kunnen helpen. Juist op dat vlak kan ik, door mijn jarenlange ervaring in de leasewereld, vertrouwen op een gerenommeerd netwerk.

Mail Servaas

 

 

Onze locatie

Kom langs voor een kop koffie of een glas water! Wij helpen je graag verder.