Een minigraver leasen?

Gebruikt of nieuw? Check jouw mogelijkheden

Het minigraver aanbod

Waarom een minigraver leasen en niet kopen?

Door een minigraver te leasen in plaats van te kopen, profiteer jij van flexibele financiŽle voordelen. Je krijgt toegang tot de nieuwste machines zonder een grote kapitaalinvestering te hoeven doen. Dit helpt jou om je kasstroom te behouden en de kosten over de tijd te spreiden, wat vooral voordelig is als je een kleinere onderneming of start-up hebt. Je vermijdt de zorgen van waardevermindering en het gedoe van het doorverkopen van gebruikte apparatuur. Bovendien kun je door te leasen vaak profiteren van fiscale voordelen, aangezien leasebetalingen meestal aftrekbaar zijn als bedrijfskosten. Door te kiezen voor mini graafmachine leasing behoud jij financiŽle flexibiliteit en kun je jouw materieel up-to-date houden met de nieuwste technologieŽn, wat een concurrentievoordeel kan opleveren.

Tweedehands minigraver leasen bij Leasenext

Bij Leasenext kun je eenvoudig een tweedehands minigraver leasen, wat tal van voordelen biedt voor jouw bedrijf. Het leasen van een tweedehands model is een kosteneffectieve oplossing die je toegang geeft tot hoogwaardige apparatuur zonder de hoge kosten van nieuwe machines. Hier zijn enkele voordelen van het leasen van een tweedehands minigraver bij Leasenext:

 • Kostenbesparing: Door te kiezen voor een tweedehands minigraver, bespaar je aanzienlijk op de aanschafkosten. Dit is ideaal voor bedrijven met een beperkt budget of die hun investeringen willen minimaliseren.
 • Flexibiliteit: Leasenext biedt flexibele leasevoorwaarden, waardoor je de machine kunt gebruiken zolang als nodig is voor jouw projecten. Na afloop van de leaseperiode kun je de machine eenvoudig inleveren, verlengen of vervangen voor een ander model.
 • Onderhoud en service: Ondanks dat het om tweedehands apparatuur gaat, zorgt Leasenext ervoor dat alle minigravers in topconditie zijn. Regelmatig onderhoud en servicebeurten zijn inbegrepen in het leasecontract, wat zorgt voor minder zorgen en onvoorziene kosten.

Daarnaast staat Leasenext bekend om zijn uitstekende klantenservice en expertise in de bouwsector. Ze bieden persoonlijk advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste minigraver kiest die past bij jouw specifieke behoeften. 

Welke mini graafmachine merken kan ik leasen?

Bij het leasen van een minigraver heb je de keuze uit verschillende toonaangevende merken, elk met hun unieke kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele van de meest populaire merken die beschikbaar zijn voor leasing, die je ook bij Leasenext kunt leasen:

 • Caterpillar: Bekend om hun duurzaamheid en krachtige prestaties, zijn Caterpillar minigravers ideaal voor zware werkzaamheden.
 • Kubota: Deze minigravers staan bekend om hun betrouwbaarheid en efficiŽntie, perfect voor diverse bouw- en sloopwerkzaamheden.
 • Volvo: Volvo staat bekend om zijn geavanceerde technologie en comfortabele bediening, wat ze een favoriet maakt voor langdurige projecten.
 • Komatsu: Met hun geavanceerde technologieŽn en sterke bouwkwaliteit, zijn Komatsu minigravers geschikt voor zowel eenvoudige als complexe projecten.
 • Hitachi: Deze merk biedt een uitstekende balans tussen kracht en precisie, wat ze ideaal maakt voor een breed scala aan toepassingen.
 • JCB: JCB mini graafmachines staan bekend om hun veelzijdigheid en innovatieve ontwerp, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor zowel kleine als grote bouwprojecten.
 • Bobcat: Dit merk is populair vanwege hun compacte formaat en grote wendbaarheid, ideaal voor werkzaamheden in beperkte ruimtes of op complexe terreinen.
 • Hyundai: Hyundai biedt een combinatie van krachtige prestaties en moderne technologie in hun minigravers, wat ze een betrouwbare keuze maakt voor een breed scala aan bouwwerkzaamheden.

Deze merken bieden een scala aan modellen, variŽrend in grootte, vermogen en functionaliteiten, waardoor je precies de juiste minigraver kunt leasen die aan jouw specifieke eisen voldoet.

Bereken jouw maandprijs!

Bereken vrijblijvend jouw gewenste leaseprijs hieronder. Vul jouw voorkeuren in en bereken de scherpste lease deal voor jouw onderneming. Heb je toch nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Welke andere wegtransport objecten zou ik kunnen leasen?

Bij Leasenext kijken wij graag met je mee naar oplossingen. Zo kunnen wij verschillende lease bieden voor verschillende objecten. 

 • Bulldozer leasen
 • Dumper / Dumptruck leasen
 • Graafmachine leasen
 • Kniklader leasen
 • Knikmops leasen
 • Mobiele graafmachine leasen
 • Rups graafmachine leasen
 • Wiellader leasen
 • Shovel leasen
 • Schranklader leasen
 • Grader leasen

Check jouw mogelijkheden!

 
 
 
 


In 3 stappen rijden bij Leasenext

Truck zoeken

Niets is te gek, ook buiten ons aanbod kunnen wij helpen.

Truck zoeken

Offerte opmaken naar wens

Samen met jou bekijken we de verschillende mogelijkheden in looptijd, betalingen en natuurlijk het uiteindelijke maandbedrag. Hiervoor helpen we transparant.

Offerte aanvragen

Contracten afronden

Wanneer de scherpste lease deal is goedgekeurd, kunnen de contracten worden afgerond zodat jij snel de weg op kan en ondernemen!

Contract afronden

Veelgestelde vragen

Ontdek je mogelijkheden

Direct aan de slag

Bereken wat je maandprijs wordt, welk bedrag jij kan leasen of vraag jouw mogelijkheden op.

Bereken jouw lease

Laat je adviseren

Bel Dennis en laat je vrijblijvend
helpen door een van onze adviseurs

dennis@leasenext.nl
0621374613