Een trailer leasen?

Gebruikt of nieuw? Check jouw mogelijkheden

Het trailer aanbod

Ben jij op zoek naar een trailer om te leasen?

Dat is mogelijk bij Leasenext. Wij streven ernaar om je de beste voorwaarden en de voordeligste financial lease te kunnen bieden. Door middel van onze accountmanagers en verschillende partners, hebben wij diverse opties waarop wij jou en jouw onderneming tegemoet komen met de beste lease deal. De klant en service staan bij ons op nummer ťťn. 

Wat zijn de voordelen van een trailer leasen bij Leasenext?

Het leasen van een trailer bij Leasenext brengt tal van voordelen met zich mee die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften. Hier is een frisse blik op wat je mag verwachten:

 • Aanpasbaar op maat: Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte leaseplannen, waarbij je zelf de duur en de leasekosten bepaalt. Dit zorgt ervoor dat de lease perfect past bij jouw bedrijfsvoering en financiŽle situatie.
 • Geen grote investeringen: Een trailer leasen betekent dat je geen omvangrijke initiŽle investering hoeft te doen. Je betaalt simpelweg voor het gebruik van de trailer, wat betekent dat je bedrijfskapitaal vrij blijft voor andere belangrijke investeringen.
 • Voorspelbare uitgaven: Met onze leaseovereenkomsten heb je het voordeel van een vast maandelijks bedrag. Dit maakt het eenvoudiger om je financiŽn te plannen en te beheren, aangezien je precies weet wat je maandelijks aan de trailer kwijt bent.
 • Fiscaal voordeel: De kosten voor het leasen van een trailer zijn fiscaal aftrekbaar. Dit betekent dat de leasebetalingen kunnen worden afgetrokken van de bedrijfswinst, wat fiscaal voordeel oplevert.
 • Uitstekende klantenservice: Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de ideale leaseoplossing. We zijn gemakkelijk bereikbaar voor al je vragen en ondersteunen je zodat jij je volledig kunt focussen op het laten groeien van je bedrijf.

Welke factoren bepalen de hoogte van een financial leasecontract?

Bij het bepalen van de hoogte van een financial leasecontract zijn verschillende factoren van belang, die samen zorgen voor een op maat gemaakte financieringsovereenkomst die aansluit bij zowel de financiŽle als operationele behoeften van een bedrijf.

 • Aanschafwaarde: De prijs van het te leasen bedrijfsmiddel, zoals een voertuig of apparatuur, speelt een cruciale rol. Hoe hoger de aanschafwaarde, hoe hoger het leasebedrag zal zijn. Dit is omdat de leasemaatschappij het volledige bedrag financiert dat nodig is om het actief aan te schaffen.
 • Looptijd van de lease: De duur van het leasecontract beÔnvloedt ook de hoogte van de maandelijkse betalingen. Een langere looptijd betekent vaak lagere maandlasten omdat het totale leasebedrag over meer maanden wordt uitgesmeerd. Echter, dit kan leiden tot hogere totale kosten over de gehele looptijd vanwege de voortdurende renteaccumulatie.
 • Restwaarde: Bij sommige financial leasecontracten wordt een restwaarde ingesteld. Dit is het bedrag dat aan het einde van de leaseperiode nog moet worden betaald en vertegenwoordigt de geschatte waarde van het actief aan het einde van de lease. Een hogere restwaarde kan leiden tot lagere maandelijkse betalingen, maar vereist een grotere som geld aan het einde van de contractperiode.
 • Rentevoet: De rentevoet, bepaald door de leasemaatschappij en soms beÔnvloed door marktomstandigheden, is een andere belangrijke factor. Een hogere rentevoet verhoogt de maandelijkse kosten en daarmee de totale kosten van de lease.
 • Kredietwaardigheid van de aanvrager: De financiŽle gezondheid en kredietgeschiedenis van het bedrijf dat de lease aangaat, zijn ook van invloed. Bedrijven met een sterke kredietwaardigheid kunnen vaak gunstigere leasevoorwaarden en lagere rentetarieven bedingen.
 • Aanvullende kosten: Tot slot kunnen er extra kosten verbonden zijn aan het leasecontract, zoals administratiekosten, kosten voor vroegtijdige beŽindiging of kosten voor extra diensten zoals onderhoud en verzekering. Deze kosten worden toegevoegd aan het totale leasebedrag.

Door al deze factoren zorgvuldig af te wegen, kan een bedrijf een financial leasecontract aangaan dat het beste past bij zijn financiŽle mogelijkheden en zakelijke doelstellingen.

Bereken jouw maandprijs!

Bereken vrijblijvend jouw gewenste leaseprijs hieronder. Vul jouw voorkeuren in en bereken de scherpste lease deal voor jouw onderneming. Heb je toch nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Welke andere wegtransport objecten zou ik kunnen leasen?

Bij Leasenext kijken wij graag met je mee naar oplossingen. Zo kunnen wij verschillende lease bieden voor verschillende objecten. 

Check jouw mogelijkheden!

 
 
 
 


In 3 stappen rijden bij Leasenext

Truck zoeken

Niets is te gek, ook buiten ons aanbod kunnen wij helpen.

Truck zoeken

Offerte opmaken naar wens

Samen met jou bekijken we de verschillende mogelijkheden in looptijd, betalingen en natuurlijk het uiteindelijke maandbedrag. Hiervoor helpen we transparant.

Offerte aanvragen

Contracten afronden

Wanneer de scherpste lease deal is goedgekeurd, kunnen de contracten worden afgerond zodat jij snel de weg op kan en ondernemen!

Contract afronden

Veelgestelde vragen

Ontdek je mogelijkheden

Direct aan de slag

Bereken wat je maandprijs wordt, welk bedrag jij kan leasen of vraag jouw mogelijkheden op.

Bereken jouw lease

Laat je adviseren

Bel Dennis en laat je vrijblijvend
helpen door een van onze adviseurs

dennis@leasenext.nl
0621374613